Nytår ud af huset
Nytårsmenu
Snacks
Valencia mandler med sour cream onion. Grønne nocellara oliven
Forret
Torskeballotin med jomfruhummer bisque, mættet med ørredrogn og aromatisk dildolie, anrettet med spæd urtesalat. Hertil hjemmebagt brød og smør.
Hovedret
Rosa oksefilet med grov kartoffelkompot, syltede tyttebær, vintergrønt og madagascar pebersauce.
Dessert
Mazarinkage med vanilje- og passionsfrugtcreme og krystalliseret hvid chokolade
Earlybird pris: 395,- (gælder t.o.m. 30. nov.)
Pris herefter: 495,-
Tilberedningsguide
Vi anbefaler, at du læser denne igennem, inden du starter tilberedningen af årets nytårsmenu.
Tjek om du har alle komponenter herunder. Enkle kasser kan være pakket anderledes grundet kurverstørrelse.
OBS: Der kan være elementer fra forskellige kasser til de forskellige retter.
Forret
Fra kassen med forret elementerne skal du bruge::
Torskeballotine, jomfruhummer bisque, ørredrogn, dildolie, urtesalat og smør til brødet
Fra kassen med dessert kassen skal du bruge:
Focacciabrød
Sådan gør du:
- Forvarm din ovn til 160°
- Strø lidt vand på brødet og kom i ovnen sammen med torskeballotinen i 8 minutter
- Anret smørret på en tallerken i god tid, så det lige får lidt temperatur
- Kog jomfruhummerbisquen op og skum den med fordel op med en stavblender
- Kom ørredrogn og dildolie i en lille kasserolle. Hæld jomfruhummerbisquen op i
kasserollen - Tag brødet og torskeballotinen ud af ovnen (ovnen skrues derefter op til 180 grader,
så den er klar til tilberedning af hovedretten) - Start anretning med at placere torskeballotinen i midten af en dyb tallerken
- Anret urtesalaten oven på torsken
- Skær brødet og anret det
- Inde ved dine gæster saucer du jomfruhummerbisquen ud over anretningen
Hovedret
Fra kassen med hovedret elementerne skal du bruge:
Torskeballotine, muslingebisque, ørredrogn, dildolie, urtesalat og Arla Unika smør til brødet
Sådan gør du:
- Tjek ovnen kører på 180 grader
- Brun oksefileten på en pande ved medium-høj temperatur. Cirka 5 minutter, sørg for
den for pæn stegeskorpe hele vejen rundt. - Herefter kommes kødet i ovnen i ca. 7 minutter
- Varm peber saucen op i en lille kasserolle
- Kartoffelkompot varmes op i gryde
- Kom sauten op i en kasserolle ved medium varme og varm det godt igennem
- Oksefileten tages ud af ovnen og pensles med en lille smule af pebersaucen
- Herefter skal kødet trække i 5 minutter, inden det skæres
- Anret kartoffelkompot med sauten så vidt muligt ovenpå
- Saml pebersaucen med syltede tyttebær (gem gerne lidt tyttebær til anretningen)i en
lille kasserolle - Skær kødet i ønsket størrelse og anret det
- Inde ved dine gæster saucer du peber saucen
dessert
Fra kassen med dessert elementerne skal du bruge:
Mazarinkage, vanilje- passionsfrugt creme og crumble af krystalliseret hvid chokolade
- Vi anbefaler du tager mazarinkage ud af køleskabet ca. 1 time før anretning
- Placer mazarinkagen på tallerkenen og sprøjt vanilje- passionsfrugt cremen op
- Drys tilsidst med krystalliseret chokolade crumblen
Dessert
Fra kassen med dessert elementerne skal du bruge:
Chokoladebrownie, solbærskum og solbærcoullis
Fra kassen med tørvarer skal du bruge:
Solbærcrumble
Sådan gør du:
- Vi anbefaler du tager chokoladebrownien ud af køleskabet ca. 3 timer før servering
- Placer brownien på tallerkenen og dut den op med solbærskum
- Lav en lille fordybning i solbærskummen med en ske
- Kom solbærcoullien ned i fordybningen og lidt rundt om brownien
- Drys til sidst med solbærcrumble på toppen.
Fortrydelsesret og afbestilling
Du kan afbestille/fortryde til og med d. 2 december
Skriv ind på vores mail info@nomelle.dk
Allergener og specifikke spisebehov
Vores menu er fast og kan ikke ændres, hvis man har specifikke spisebehov.
Allergeneliste:
Snacks: Nødder, mælk
Forret: Fisk, æg, mælk, krebsdyr, sulfitter
Hovedret: Mælk, selleri, sennep
Brød og smør: Gluten, mælk
Dessert: Æg, mælk
Bestilling & Betaling
Du bestiller via vores hjemmeside, hvor du betaler med kreditkort.
Sidste dag for bestilling er d. 28 december kl. 15.00.
Vi forbeholder os retten til at melde udsolgt inden den 28 december 2024.
Skal du bruge flere kuverter, booker du blot i samme navn og skriver det i kommentarfeltet, at du har en tidligere booking. Dette skal ligeledes meldes inden 28. december.
Hvordan skal jeg opbevare min kasser
Alle kasser skal opbevares på køl.
Afhentning
Afhentning sker på Frederiksgade 29. 8000 Aarhus C d. 31 december i tidsrummet 10.00-14.00. Det står i din bekræftelse, hvornår du kan afhente din mad.
Skal du parkere anbefaler vi Salling p-hus, Magasin eller Busgadens p-hus
Kan jeg bestille til én
Du skal som minimum bestille to kuverter.