Nytår ud af huset

Nytårsmenu

Snacks

Valencia mandler med sour cream onion. Grønne nocellara oliven

Forret

Torskeballotin med jomfruhummer bisque, mættet med ørredrogn og aromatisk dildolie, anrettet med spæd urtesalat. Hertil hjemmebagt brød og smør.

Hovedret

Rosa oksefilet med grov kartoffelkompot, syltede tyttebær, vintergrønt og madagascar pebersauce.

Dessert 

Mazarinkage med vanilje- og passionsfrugtcreme og krystalliseret hvid chokolade

Earlybird pris: 395,- (gælder t.o.m. 30. nov.)
 Pris herefter: 495,-

Tilberedningsguide

Vi anbefaler, at du læser denne igennem, inden du starter tilberedningen af årets nytårsmenu.

Tjek om du har alle komponenter herunder. Enkle kasser kan være pakket anderledes grundet kurverstørrelse.

OBS: Der kan være elementer fra forskellige kasser til de forskellige retter.

Forret

 

Fra kassen med forret elementerne skal du bruge::
Torskeballotine, jomfruhummer bisque, ørredrogn, dildolie, urtesalat og smør til brødet

Fra kassen med dessert kassen skal du bruge:

Focacciabrød

Sådan gør du:

  1. Forvarm din ovn til 160°
  2. Strø lidt vand på brødet og kom i ovnen sammen med torskeballotinen i 8 minutter
  3. Anret smørret på en tallerken i god tid, så det lige får lidt temperatur
  4. Kog jomfruhummerbisquen op og skum den med fordel op med en stavblender
  5. Kom ørredrogn og dildolie i en lille kasserolle. Hæld jomfruhummerbisquen op i
    kasserollen
  6. Tag brødet og torskeballotinen ud af ovnen (ovnen skrues derefter op til 180 grader,
    så den er klar til tilberedning af hovedretten)
  7. Start anretning med at placere torskeballotinen i midten af en dyb tallerken
  8. Anret urtesalaten oven på torsken
  9. Skær brødet og anret det
  10. Inde ved dine gæster saucer du jomfruhummerbisquen ud over anretningen

Hovedret

 

Fra kassen med hovedret elementerne skal du bruge:

Torskeballotine, muslingebisque, ørredrogn, dildolie, urtesalat og Arla Unika smør til brødet

Sådan gør du:

  1. Tjek ovnen kører på 180 grader
  2. Brun oksefileten på en pande ved medium-høj temperatur. Cirka 5 minutter, sørg for
    den for pæn stegeskorpe hele vejen rundt.
  3. Herefter kommes kødet i ovnen i ca. 7 minutter
  4. Varm peber saucen op i en lille kasserolle
  5. Kartoffelkompot varmes op i gryde
  6. Kom sauten op i en kasserolle ved medium varme og varm det godt igennem
  7. Oksefileten tages ud af ovnen og pensles med en lille smule af pebersaucen
  8. Herefter skal kødet trække i 5 minutter, inden det skæres
  9. Anret kartoffelkompot med sauten så vidt muligt ovenpå
  10. Saml pebersaucen med syltede tyttebær (gem gerne lidt tyttebær til anretningen)i en
    lille kasserolle
  11. Skær kødet i ønsket størrelse og anret det
  12. Inde ved dine gæster saucer du peber saucen

dessert

Fra kassen med dessert elementerne skal du bruge:

Mazarinkage, vanilje- passionsfrugt creme og crumble af krystalliseret hvid chokolade

  1. Vi anbefaler du tager mazarinkage ud af køleskabet ca. 1 time før anretning
  2. Placer mazarinkagen på tallerkenen og sprøjt vanilje- passionsfrugt cremen op
  3. Drys tilsidst med krystalliseret chokolade crumblen

Dessert

 

Fra kassen med dessert elementerne skal du bruge:
Chokoladebrownie, solbærskum og solbærcoullis

 Fra kassen med tørvarer skal du bruge:
Solbærcrumble

Sådan gør du:

  1. Vi anbefaler du tager chokoladebrownien ud af køleskabet ca. 3 timer før servering
  2. Placer brownien på tallerkenen og dut den op med solbærskum
  3. Lav en lille fordybning i solbærskummen med en ske
  4. Kom solbærcoullien ned i fordybningen og lidt rundt om brownien
  5. Drys til sidst med solbærcrumble på toppen.

Du kan afbestille/fortryde til og med d. 2 december

Skriv ind på vores mail info@nomelle.dk

Vores menu er fast og kan ikke ændres, hvis man har specifikke spisebehov.

Allergeneliste: 
Snacks: Nødder, mælk
Forret: Fisk, æg, mælk, krebsdyr, sulfitter
Hovedret: Mælk, selleri, sennep
Brød og smør: Gluten, mælk
Dessert: Æg, mælk

Du bestiller via vores hjemmeside, hvor du betaler med kreditkort. 

Sidste dag for bestilling er d. 28 december kl. 15.00.

Vi forbeholder os retten til at melde udsolgt inden den 28 december 2024.

Skal du bruge flere kuverter, booker du blot i samme navn og skriver det i kommentarfeltet, at du har en tidligere booking. Dette skal ligeledes meldes inden 28. december. 

Alle kasser skal opbevares på køl.

Afhentning sker på Frederiksgade 29. 8000 Aarhus C d. 31 december i tidsrummet 10.00-14.00. Det står i din bekræftelse, hvornår du kan afhente din mad.

Skal du parkere anbefaler vi Salling p-hus, Magasin eller Busgadens p-hus

Du skal som minimum bestille to kuverter.